Rozrábka – výroba čerstvého, chladeného alebo mrazeného mäsa (divinové mäso, bravčové mäso, hovädzie mäso, baranie mäso)

Domáce, čerstvé, kvalitné, to je naše mäso.

Výroba čerstvého, chladeného či mrazeného mäsa z hovädzieho dobytka, ošípaných, oviec, kôz a voľne žijúcej divej zveri, ktoré pochádza od regionálnych alebo slovenských chovateľov. Ide o 100% ručnú prácu, kde pri opracovaní mäsa sa nevyužívajú nijaké nástroje.

Spracované mäso putuje ako surovina do našej kuchyne na Masarykovom dvore, kde sa spracuje ako surovina na prípravu domácich jedál, ktoré si hostia môžu vychutnať v našej reštaurácii. Ďalšia časť tohto opracovaného mäsa sa vákuovo zabalí a predáva v našej predajni tradičných výrobkov Podpoľania na Masarykovom dvore, kde si ju vždy čerstvú chladenú alebo mrazené môžu návštevníci zakúpiť.

Predaj výrobkov: Pstruša 801, 962 02 Vígľaš
Telefón / mobil: 045/52 44 600
E-mail: recepcia@mdvor.sk
Web: www.masarykov-dvor.sk

Pridaj komentár

Vaša emailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Odoslať